<h2>ΚΡΑΣΙ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΜΑΣ</h2><p>Σας προσφέρουμε ποιοτικά προϊόντα…</p> <h2>ΣΑΛΑΤΕΣ ΒΙΟΛΟΓΙΚΗΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑΣ</h2><p>Όλες μας οι σαλάτες είναι δικής μας παραγωγής…</p> <h2>ΨΗΤΑ ΣΤΑ ΚΑΡΒΟΥΝΑ</h2><p>Τα ψητά μας είναι όλα στη σχάρα με τα καλύτερα κρέατα…</p>
Previous Next
ΟΙ ΣΑΛΑΤΕΣ ΜΑΣ

«Το Παχνί» είναι μια παραδοσιακή ταβέρνα εστιατόριο στην Κοκκιναριά των Σπετσών. Η ταβέρνα που ανήκει στον Κωνσταντίνο και Νίκη Θυμαρά λειτουργεί πάνω από 15 χρόνια προσφέροντας στους επισκέπτες της ξεχωριστές εμπειρίες. Η λειτουργία της ταβέρνας είναι μόνο βραδινές ώρες όπου και προσφέρει τα εξαίσια εδέσματά της και το κρασί της.

 

Η παραγωγή και κατανάλωση βιολογικά καλλιεργημένων λαχανικών αυξάνεται συνεχώς σε όλο τον κόσμο. Αυτό είναι γιατί έχουμε αρχίσει να αναγνωρίζουμε ότι η βιολογική καλλιέργεια προστατεύει το περιβάλλον μας αλλά και τον οργανισμό μας από ουσίες που τα επιβαρύνουν.

Βιολογική καλλιέργεια είναι η καλλιέργεια που αποφεύγει πλήρως τη χρήση τεχνιτών και χημικών λιπασμάτων και ζιζανιοκτόνων, ορμονών. Η βιολογική καλλιέργεια στηρίζεται σε μια πιο ισορροπημένη διαχείριση του περιβάλλοντος με αγρανάπαυση και σωστή διαχείριση για την καταπολέμηση των ζιζανίων. Η καλλιέργεια αυτού του είδους γλιτώνει τον οργανισμό μας από ουσίες που μπορεί να τον επιβαρύνουν μέχρι να του προκαλέσουν και πολύ σοβαρές παθήσεις.

 

Τα λαχανικά και οι σαλάτες μας είναι όλα βιολογικής καλλιέργειας, χωρίς τη χρήση φαρμάκων και λιπασμάτων χημικής προέλευσης. Στον κήπο μας φροντίζουμε να είναι όλα καθαρά και τακτοποιημένα για να έχουμε της καλύτερες ποιότητες. Καλλιεργούμε τα λαχανικά μας με αγάπη για αυτό που σας προσφέρουμε.

To try our excellent dishes contact us or visit us …
"The Crib"
Constantine and Niki Thimara
Kokkinaria Spetses
tel. 2298075299 mob. 6972025091